Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 14, 2019

Med østlands-Eirik ute i fødselspermisjon, ingen gjester, kun en treningskamp siden sist og generelt lite drama i RBK-verdenen, forsøker vi å fylle vakuumet med i overkant av en times skvalder rundt klubben vår.

Det handler selvfølgelig om den kommende hyllesten av Nils Arne Eggen, vi snakker om noen av de nye...


Jun 4, 2019

Troillprat runder 50 episoder og feirer det med storfint besøk!

Det har vært et turbulent år for Rosenborg, og en av de mest sentrale personene oppi det hele er styreleder Ivar Koteng. Når nysgjerrige supportere får tilgang på en slik person blir det selvfølgelig å ta frem de tre-fire tusen spørsmålene vi...


May 21, 2019

Det er dårlige tider, men noe går da bra innimellom, og vi ligger ikke på direkte nedrykk hele tiden. Midt oppe i galskapen er noen av våre beste spillere solid plassert på benk eller tribune, og det er ikke alltid lett å forstå opp eller ned på det som blir kommunisert.

Med østlands-Eirik ute i fødselsperm...


May 10, 2019

Vi har tapt stygt i Molde, gått videre i NM og fått vår første seier i serien for året med 1-0 mot Sarpsborg 08. Som seg hør og bør kom heller ikke denne seieren uten diskusjoner om spillestil med mer.

2 x Rune og bare 1 x Eirik tar denne gang imot trønderrock-legenden Petter Wavold som snakker om sitt forhold...


Apr 24, 2019

Den dårlige seriestarten fortsetter for RBK, og nå går straks turen til Mordor hvor motstanderen er i tabelltoppen. Hvordan skal dette gå?

2 x Eirik og 2 x Rune prater om spillere, spillestil, trenere og det som er, rammet inn av lytterspørsmål.

Vi får også et kjærkomment comeback på både quiz og dilemma...