Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Sep 16, 2020

Åge II-æraen er i gang, og åpnet med en ganske skuffende 3-3-kamp i Drammen. Ble det for mange spillere tilbake fra skade på én gang?

Pa Konate er klar for RBK, Holmar ryktes å vurdere en retur, og vi skal straks spille mot Ventspils i runde 2 av EL-kvaliken. Det er nok til å fylle en liten fotballkamp i lengde i...


Sep 9, 2020

Ingen kamper siden sist. Et rykte om ny venstreback (som etter at episoden ble spilt inn også har materialisert seg). Damene tok en viktig skalp på bortebane.

Vi klarer likevel å skvise ut litt i overkant av en og en halv time Troillprat om det som skjer - en del av det fordi vi prøver ut et nytt konsept med en...


Sep 2, 2020

Vi har kommet oss forbi Breidablik i EL-kvalik etter 30 ok minutter, og vi avsluttet Rambo-æraen med en forholdsvis kjip 2-2-kamp mot Stabæk. Nå er det landslagspause, og om en uke er nytt overgangsvindu oppe. Hva skjer fremover i Åge Fritjof Hareides RBK?

Vi satset på å holde det under en time denne gangen, og...


Aug 26, 2020

Vi har slått Mjøndalen 2-0 på bortebane, noen viser sjokkerende blindhet for fornavn på spillerne våre, og jaggu forsvinner ikke Samuel til Tyrkia i løpet av episodeinnspillingen.

Vi ser også frem mot torsdagens e-cup-kamp mot Breidablik, og kommer med en ektefølt appell til en av våre spillere.

Hvis du ønsker...


Aug 19, 2020

Vi slo AaFK på en lite overbevisende måte. Anders Trondsen har dratt. Per Ciljan fikk en strekk.

Ja, og så har vi ansatt Åge Hareide som ny hovedtrener, da. Betyr dette slutt på ørkenvandringen som har pågått siden Kåre måtte gå?

To stk. Rune og én Eirik prater seg gjennom tingene, inkludert litt...