Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Nov 25, 2020

Tirsdag 24/11 kl. 19:00 spilte RBK mot Brann i utsatt seriekamp. Vi så denne live på YouTube sammen med live-seerne våre, og når kampen ble blåst av, startet dette podcast-opptaket.

Hvis du så kampen, vet du hvor positiv denne episoden blir. Men det er en slags gruppeterapi i å snakke seg gjennom...


Nov 19, 2020

Troillprat får besøk av ingen ringere enn venstrebacklegende og sportslig leder Mikael Frank "Micke" Dorsin!

Micke snakker om alt fra spillerkarrieren (stygge mål, hullet i veggen på Røkkeløkka, tar ut sin Micke XI) til rollen som sportslig leder og alt hva det innebærer - jakten på speider, hvordan de jobber...


Nov 18, 2020

Tidenes anti-klimaks av en landslagspause er underveis, og det har ikke skjedd så veldig mye, til tross for at RBK "2" og G19 driver og vinner turneringer. Vi finner likevel litt å prate om, ser nærmere på spillerstatistikken før innspurten av sesongen, og tar ut en trøndersk nødlandslags-XI med spillere som har...


Nov 11, 2020

Vi forsøker å ikke fokusere så mye på dommeren når vårt eget angrepsspill er begredelig, men etter kampen mot Viking er det dessverre umulig, med en av tidenes virkelig store hjerneblødninger på dommerfronten - og ikke bare fra hoveddommer, men hele teamet på 4 led av mental simultankollaps!

Vi sparker også...


Nov 4, 2020

Vi slo Start 1-0 i en relativt kjedelig kamp. Hurra!

Vi går gjennom kampen, vi snakker om laguttaket og spillerne og ser frem til kampen mot Viking. Vi er også innom mulighetene for gull for damene. Og så finner vi frem til en USA-relatert RBK XI i forbindelse med valget over there.

Hvis du ønsker å komme med...