Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 14, 2021

Information in English below.

Serien er i gang - vi fikk med oss et poeng og ellers veldig lite annet fra plastikk- og Rolex-museet i Oslo. Kvelden før badingen av Viking snakker vi oss gjennom kampen, måten vi spilte på, spillerne og nok en gang - dessverre, men nødvendig - dommeren. 

Så skifter vi gir og språk...


May 6, 2021

Ventetiden er nesten over! Seriestart 2021 er rett rundt hjørnet, og det betyr en grundig titt på tingenes tilstand i RBK. Vi går gjennom lagdelene og jabber i nesten 3 timer om mange momenter ved årets serie.

Det blir også tid til et tårevått farvel med Gustav Valsvik, vi tallfester kunstgress-problematikken og...


Apr 27, 2021

Mandag 26/4 var vi så heldige å få en halvtime med hovedtrener Åge Hareide - så vi tok 40 minutter med spørsmål vi lurer på og fikk gode svar!

Dessverre var det litt dårlig oppkobling mellom Brakka og oss, så lyden var preget av forsinkelser og tilfeldige dropp. Episoden er lappet sammen for å minimere...


Apr 15, 2021

Vi er kommet til midten av April, og viruset holder oss fortsatt nede. RBKs midlertidige vikar for Ole Sæter kommer foreløpig ikke inn i landet. Det er fortsatt ikke spilt noen ordentlige treningskamper.

Men minst én av de tingene er i ferd med å snu!

Vi prater Molins, Markus som stopper, treningskamper, seriestart,...


Mar 18, 2021

Det har ikke skjedd så mye siden sist - vi har fått en ny spiller, spilt noen internkamper, og klubbens medlemmer gikk inn for norsk boikott av Qatar-VM. Seriestart er utsatt og ting ser i det hele tatt litt sånn medium ut.

I tillegg reflekterer vi litt rundt den skrekkfilmen fra 80-tallet det er at KrimJim visstnok...