Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 30, 2021

God stemning. Blir sånn når vi taper hele tiden, ikke lenger scorer mål, og hovedtrener virker umotivert og snakker på seg trøbbel helt unødig.

Hvorfor fortsetter vi med en midtbane uten offensive fibre? Hvorfor gjemmer vi de to spillerne med evnen til å få ballen fremover på ving? Hvorfor har Even Hovland...


Jun 23, 2021

Rosenborg har tapt hjemme for det minstscorende laget i ligaen, kunstgress-laget Sarpsborg 08. Da må det vel bli surmuling?

Vi forsøker å være løsningsorienterte så langt det går, men litt gruff må ut. Spillere, trenere, taktikk, spillestil og formasjon. Alt må under lupen når vi underpresterer så til...


Jun 16, 2021

Landslagspausen er over, og RBK kom ned på jorda så det sang med et fryktelig unødvendig tap i Drammen.

Det blir mye tømming av frustrasjon i denne episoden. Åges disponeringer, Dino, forsvarsspillet, angrepsspillet, kreativiteten... i det hele tatt.

I tillegg får vi understreket hvor imponert vi er av...


Jun 9, 2021

Landslagspausen går mot slutten og det er heldigvis snart tid for RBK-herrefotball igjen, mens damene har full pott på sin seriestart. 

Og så har Alex Tettey kommet tilbake og tatt drakt nr. 6, som har vært ute av sirkulasjon i et drøyt tiår siden Roar la opp. Betyr det så mye som enkelte mener?

Erik Hamrén har...


Jun 2, 2021

Siden forrige episode har Rosenborg spilt to kamper, sanket 6 poeng, og tatt landslagspause. Når det går sånn tålelig bra er det selvfølgelig ulidelig å skulle vente på mer RBK-fotball!

Men... går det egentlig tålelig bra? Selv om vi vant begge kampene gikk ikke alltid på skinner. Så da blir det litt prat....