Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 28, 2021

Det er ferietid, og RBK har bare én kamp igjen før de kan levere fra seg en brukbar juli-måned - om vi bare klarer å la være å gå på en smell hjemme mot Matti & Co.

Vi snakker om bortekampen på Island mot Hafnarfjörður, cup-oppgjøret på Melhus, spillere som har vist seg frem, spillere som har kommet tilbake...


Jul 21, 2021

Vi har vunnet 1-3 i Tromsø, solgt Doff til Ungarn og gjør oss klare til å kjempe om plass i gruppespillet i den nye Europa Conference League. 

Damene har tapt sin første seriekamp, ansatt ny sportslig leder og fornyet kontrakten med hovedtreneren.

Midt i agurktiden finner vi nok RBK å prate om til å fylle...


Jul 14, 2021

Mot Kristiansund fikk vi noe vi ikke har opplevd siden slutten av mai - Rosenborgs a-lag for herrer vant en fotballkamp! Likevel var det piping og frustrasjon overalt. Er vi bare bortskjemt ennå - selv inne i tredje sesong på rad uten tilsynelatende suksess - eller er det andre grunner?

På grunn av trønderforfall i...


Jul 7, 2021

Skandalemåneden juni er over - én scoring, ett poeng på 4 kamper hvor 3 gikk på gress. Åge Hareide forlenger ikke kontrakten som går ut til nyttår, og Even Hovland har så langt sagt nei takk til å forlenge sin avtale. Og så har vi byttet tapsrekka med en begynnende uavgjort-rekke.

For å prate om prestasjonene...