Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 10, 2022

Rosenborg har vunnet tre på rad, og Casper Tengstedt har introdusert seg med et smell! Da frister det jo veldig å være positiv, men så kan man kanskje ikke overse de siste 20 minuttene heller - for målet må jo være å gjøre noe med det som kan bli bedre, ikke bare marinere seg i det som er bra?

Neida, vi er...


Aug 3, 2022

For første gang i år har RBK vunnet to seriekamper på rad, etter at vi snudde 1-0 borte mot Odd til 2-3 og 3 etterlengtede poeng! 

Vi ser på kampen og prestasjonene, hva som lå bak nok et tilfelle av to radikalt forskjellige omganger, og ser på statistikk som kan belyse hvorfor vi sliter mer mot enkelte typer lag...


Jul 30, 2022

Hjemmeseieren over Tromsø markerer halvspilt serie for RBK sin del. Vi går gjennom hva som har vært bra, hva som har vært dårlig, og ser litt fremover. Til dette får vi hjelp av fotballekspert Kai Bardal, som ser RBK gjennom litt tjukkere fotballbriller enn de fleste av oss. :)

Episoden ble spilt inn tirsdag, men...


Jul 20, 2022

Rosenborg har levert nok en stinker av en kamp, denne gang 0-0 i Ålesund. Finnes det noen vei ut av dette som ikke ender med drama og skrik? Speaking of - vi spilte inn dette på fireårsdagen for sparkingen av Kåre. Hvor ble det av "utviklingen" vi ble lovet som argument for at han ble fjernet? For det var meningen...


Jul 13, 2022

Rosenborg har slått Jerv 3-2 - som forventet, men likevel ikke helt oppskriftsmessig. Og hva kan man si om en amerikansk superhelt som scorer hattrick?

Vi snakker også om spillere inn og ut - episoden ble spilt inn dagen før Kristall Máni Ingason ble presentert, men vi var jo ganske sikre på at han kom.

Denne...