Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 30, 2022

Hjemmeseieren over Tromsø markerer halvspilt serie for RBK sin del. Vi går gjennom hva som har vært bra, hva som har vært dårlig, og ser litt fremover. Til dette får vi hjelp av fotballekspert Kai Bardal, som ser RBK gjennom litt tjukkere fotballbriller enn de fleste av oss. :)

Episoden ble spilt inn tirsdag, men...


Jul 20, 2022

Rosenborg har levert nok en stinker av en kamp, denne gang 0-0 i Ålesund. Finnes det noen vei ut av dette som ikke ender med drama og skrik? Speaking of - vi spilte inn dette på fireårsdagen for sparkingen av Kåre. Hvor ble det av "utviklingen" vi ble lovet som argument for at han ble fjernet? For det var meningen...


Jul 13, 2022

Rosenborg har slått Jerv 3-2 - som forventet, men likevel ikke helt oppskriftsmessig. Og hva kan man si om en amerikansk superhelt som scorer hattrick?

Vi snakker også om spillere inn og ut - episoden ble spilt inn dagen før Kristall Máni Ingason ble presentert, men vi var jo ganske sikre på at han kom.

Denne...


Jul 6, 2022

To kamper i Rogaland har ført til at Rosenborg er videre i NM etter seier mot Ulf, og at vi er tilbake på 1.5 ppk etter 1-1 mot Viking. Det som huskes er nok dog ikke den variable prestasjonen laget gjorde der, men Zlatko Tripics totale hodemist og brutale overfall på Victor Jensen. Denne situasjonen - og...