Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Oct 29, 2022

En liten fot i bakken for å oppsummere det som skjer - Geir Hansen drar, Svein Maalen kommer tilbake, Ole Sæters katastrofevalg av agent, og så ser vi frem til den nå utsolgte kampen mot Bodø/Glimt.

Episoden ble spilt inn tirsdag som vanlig, men pga. produsent på reisefot tok det litt tid å få den ut i...


Oct 19, 2022

Rosenborg har valset over Godset med 3-0 på en halvbra dag. Og så har det eksplodert med idioti i media fordi RBK står over muligheten til å stå æresvakt i molde. Til slutt må vi selvfølgelig se litt frem mot det som sannsynligvis blir et av årets vanskeligste kamper på røkkeløkka.

Obs: Episoden ble spilt...


Oct 12, 2022

Formlaget vålerengen, utvilsomt på vei mot sølvmedaljene i følge formkurven tolket av hovedstadspressen, kom til Lerkendal og fikk ikke til noen verdens ting. De skulle dog hatt noen frispark og et gult på Erlend Dahl Reitan så alt er som vanlig der i gården. Hvor deilig er det ikke å få lov til å være de som...


Oct 7, 2022

Landslagspausen er endelig over, og RBK er tilbake - nå var det bortetur til Kristiansund, og nok en kamp med to meget forskjellige omganger. Hvorfor er det der så vanskelig for oss? Og hva er egentlig Casper Tengstedt laget av?

Hvor lenge vi får beholde gullgutten, Ole Sæters kontraktssituasjon og den kommende...