Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jan 26, 2022

Onsdag 19. januar kom budskapet alle visste ville komme før eller siden, men som alle håpet skulle drøye så lenge som mulig. 

Nils Arne Eggen har gått bort.

For oss med Rosenborg i hjertet er det nesten umulig å sette ord på hvor mye Nils Arne har betydd. For oss som personer og supportere, for Trøndelag, for...


Dec 8, 2021

Etter en liten evighet har RBK klart å vinne en fotballkamp igjen. Damene avskilter toppscoreren, Milos Milojevic møter opp i Trondheim for å se på været, og vi krangler om fusjon av herre- og kvinnedelene av klubben og profesjonaliseringen damene ønsker å gjennomføre.

Det er kun én kamp igjen av serien, så...


Dec 1, 2021

Vi har ikke vunnet på en evighet, men vi tapte i det minste ikke mot serieleder Glimt. En kamp som manglet det meste men på sett og vis likevel ga et slags håp. Et håp om at en dag, når våre oldebarn henger på Lerkendal, kan Rosenborg få straffe igjen.

Vi er innom litt av hvert ellers også - mulig ny...


Nov 24, 2021

Landslagspausen er over, men det er ikke noe å glise for. RBK har fått smake kølle hos smurfene og alle er egentlig klare for å bare bli ferdige med denne sesongen.

Trønder-Rune hadde ikke mulighet til å være med denne gangen, så vi får med oss det mest podcast-rutinerte medlemmet av Ultras Øyivinds...


Nov 17, 2021

Det er landslagspause, det har ikke skjedd så mye, men ryktene om at Kjetil Knutsen seriøst vurderer å bli vår neste hovedtrener har eksplodert i det siste.

Gjett hva vi prater om i denne episoden?

I tillegg er sesongene over for damene og RBK2. Og Kjernen har busstur til molde på gang. Og vi har Zoom-julebord...