Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 31, 2014

Velkommen til aller første episode av Troillprat!

Tema for denne episoden er alt som har skjedd i Rosenborg i det siste. Et forholdsvis omfattende tema å diskutere!

Vert Rune Jacobsen har denne gangen med seg Svein Harald Antonsen, etter eget utsagn en middels engasjert RBK-supporter, som like fullt er veldig aktiv på rbkweb. 

Dagens gjest bør være kjent for de fleste som følger Rosenborg - leder og talsmann i Kjernen, Kenneth Kjelsnes. Kenneth får kjeft på vegne av oss RBK-supportere fra alle kanter, og her får han endelig mulighet til å snakke om det han brenner for i et format som tillater uttalelser på mer enn 20-30 sekunder om gangen. Han sier også - helt uoppfordret - noe positivt om Molde!

Merk at dette er første episode, så den er noe lenger enn det vi typisk vil ligge på.

Merk også at det var en del lydproblemer i dette opptaket - vi har forsøkt å fikse dette etter beste evne, men det vil høres litt støy og dårlig kvalitet på lyden av og til. Vi kan bare love at vi har lært veldig mye av disse problemene, og vil forsøke å gjøre det bedre neste gang.

Vi skylder en stor takk til følgende personer som har bidratt direkte til at denne podcasten har blitt noe av:

Morten Steinheim har laget intro/outro-musikken du hører i starten og slutten av hver episode. Her var det ståpels fra start til slutt første gang vi hørte musikken - en stor takk til et stort talent som generøst donerte sin egen tid og sine egne evner til oss! En stor takk også til RBKweb-bruker Zorac som arrangerte dette.

RBKweb-brukerne attach og Numskull donerte sin stemmeprakt til deler av podcasten.  

RBKweb-bruker Knowrud var den som foreslo "Troillprat" som navn på podcasten i utgangspunktet, og vi er selvfølgelig evig takknemmelige for det, selv om de av oss som ikke er trøndere sliter litt med uttalen.

Ta kontakt med oss om du ønsker å bidra med noe, kritisere, foreslå, eller sponse oss med flotte mikrofoner så vi kan gjøre bedre opptak i fremtiden!

OBS: Hvis du får problemer med webavspilleren på toppen, så jobbes det med. "Direct download" nederst virker. Vi vil også de nærmeste dagene jobbe med å gjøre podcasten mulig å finne i iTunes og lignende tjenester. Takk for tålmodigheten - vi er nybegynnere!