Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 9, 2021

Landslagspausen går mot slutten og det er heldigvis snart tid for RBK-herrefotball igjen, mens damene har full pott på sin seriestart. 

Og så har Alex Tettey kommet tilbake og tatt drakt nr. 6, som har vært ute av sirkulasjon i et drøyt tiår siden Roar la opp. Betyr det så mye som enkelte mener?

Erik Hamrén har flørtet litt med RBK også. Finnes det noen konstellasjon der man kan ha ham og Åge i klubben samtidig, eller vil det kun være aktuelt dersom Åge velger å gi seg? Eirik kjører lynkurs i RBK-trenerhistorikk, Rune har sett Rosenborg-spillere bade og det meste er som det skal i en time og tre kvarter med Troillprat!

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn onsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!