Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 30, 2021

God stemning. Blir sånn når vi taper hele tiden, ikke lenger scorer mål, og hovedtrener virker umotivert og snakker på seg trøbbel helt unødig.

Hvorfor fortsetter vi med en midtbane uten offensive fibre? Hvorfor gjemmer vi de to spillerne med evnen til å få ballen fremover på ving? Hvorfor har Even Hovland blitt Even Hovland igjen?

Det er mye frustrasjon for tiden. Vi håper det kan snu litt nå, omsider, før vi flyr på veggen. 

Eirik Tangerud måtte melde avbud denne gangen, så vi fikk inn vår eminente quizmaster Viggo Olden som gjestedeltager. Dermed ble det også sesongens første quiz på oss, og det gikk jo omtrent som det måtte gå. :)

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn onsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!