Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 7, 2021

Skandalemåneden juni er over - én scoring, ett poeng på 4 kamper hvor 3 gikk på gress. Åge Hareide forlenger ikke kontrakten som går ut til nyttår, og Even Hovland har så langt sagt nei takk til å forlenge sin avtale. Og så har vi byttet tapsrekka med en begynnende uavgjort-rekke.

For å prate om prestasjonene på banen og trenerjakta har vi denne gangen Øivind Bremnes som vikar for Rune Valle Tverdal som måtte prioritere uregjerlige barn. Øivind er en av lederskikkelsene i Ultras Øyivinds på Øvre Øst, en av de mest spesialiserte grupperingene på supportertribunen.

Forsiden på boka Rune hentet på sin tidsreise kan du se her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!