Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 14, 2021

Mot Kristiansund fikk vi noe vi ikke har opplevd siden slutten av mai - Rosenborgs a-lag for herrer vant en fotballkamp! Likevel var det piping og frustrasjon overalt. Er vi bare bortskjemt ennå - selv inne i tredje sesong på rad uten tilsynelatende suksess - eller er det andre grunner?

På grunn av trønderforfall i går fikk vi i siste liten inn en vikar i form av en gammel kjenning - Kenneth Hasselstrøm blir med oss igjen for å få ut gruffet. Vi takker Kenneth for at han hadde mulighet til å stille på kort varsel!

Sommervarmen førte til behov for litt ad-hoc oppkobling av diverse vifter og lignende, så vi beklager viftestøy o.l. og håper det ikke blir for irriterende!

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!