Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 28, 2021

Det er ferietid, og RBK har bare én kamp igjen før de kan levere fra seg en brukbar juli-måned - om vi bare klarer å la være å gå på en smell hjemme mot Matti & Co.

Vi snakker om bortekampen på Island mot Hafnarfjörður, cup-oppgjøret på Melhus, spillere som har vist seg frem, spillere som har kommet tilbake til klubben og spillere som er på vei. Her skal det bli mye interessante uttaler av navn fremover.

Selv om vi i episoden nevner at det er to uker til neste innspilling, skal de som er igjen forsøke å skrape sammen noe selv om egg med skjegg tar seg en ufortjent ferie. Så... kanskje det kommer noe til uka?

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!