Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 6, 2021

OBS OBS: Google/YouTube har bestemt seg for at vår kanal ble brukt til svindel og ondskap, og fjernet siden. Når vi forsøkte å spørre dem hva dette handlet om, hevdet de at siden/kontoen aldri har eksistert. Vi har forsøkt å anke denne håpløse avgjørelsen, men inntil videre ser det ut til at vi ikke blir å finne på YouTube. Frem til vi finner et permanent hjem kan du se oss live på våre Facebook-sider eller på Twitch, hvor vi streamer tirsdager kl. 20:00 som vanlig.

Det er ferietid, så for første gang i Troillprat sin historie kjører vi en episode helt fri for østlending-dialekt!

At det er ferietid betyr selvfølgelig ikke at det ikke skjer noe i Rosenborg - tvert imot! Det er spillerbevegelser på gang i det åpne overgangsvinduet, kamper blir spilt, og nye kapitler skrives stadig i historien om norsk fotballs stolthet.

Eirik og Rune får hjelp til å prate seg gjennom den siste ukens hendelser av gjest Eirik Mo som hadde mulighet til å bli med på kort varsel.

Denne episoden ble spilt inn tirsdag 3/8, men på grunn av ferieavvikling ble den først publisert i podcast-form fredag 6/8. Vi er tilbake for fullt tirsdag 10/8 kl. 20:00 - som også er starttidspunktet for returkampen mot Domzale i 3. runde ECL-kvalik. Vi ser derfor kampen sammen live på YouTube før vi skravler inn neste pod rett etter kampslutt.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!