Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 11, 2021

Interessante tider. Vi er videre til playoff i ECL mot Rennes, serien er på vei til å starte opp igjen, og vi har mye ungt talent som viser seg frem.

For podcasten har det også skjedd litt av hvert. Østlendingene er tilbake fra ferie, vi er kastet ut av YouTube, har begynt å livestreame til Twitch og Facebook, og blitt sluppet tilbake inn på YouTube uten noen videre forklaring på hva som skjedde.

Vi så kampen sammen på livestream før vi spilte inn denne episoden. Litt om kampen og våre sjanser videre, hvem skal stemmes ut for å gjøre plass på utlendingkvota til Vagic, hvordan vi liker Noah Holm nå som vi har fått sett mer av ham. Vi diskuterer om det er riktig - og en fordel for Rosenborg - at akademiet i all hovedsak skal være for trøndere i følge Vikvangs uttalelser.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!