Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Sep 2, 2021

Europa er over for i år etter tap også i hjemmekampen mot Rennes. Så var det tilbake til absolutt alle gamle synder i Stavanger. I tillegg fislet overgangsvinduet ut med veldig lite action mot slutten.

To ganger Eirik og trønderske Rune prater seg gjennom dette, damekampen mot Barcelona og mer, mens Egg med Skjegg var på jobbfylla og ramlet innom som utegående reporter på DLD. Han svarer ikke på spørsmålene han får og ranter ivei usammenhengende til han får en telefon fra en kollega som tror han har stukket av fra festen han var på. Viktige saker.

Innspillingen var litt plaget av tekniske utfordringer. Mesteparten av dette fikk være med i opptaket for å understreke hvor lite proffe vi er. :)

Dette var siste episode før supporterpodcast-showdown på Trondheim (halv)maraton lørdag 4. september. Se gjerne vår livestream-samsending med de andre supporterpodcastene lørdag ca. 13:45 på YouTube, Twitch eller Facebook!

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!