Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Sep 8, 2021

Det er landslagspause, men selv ikke da får vi fred fra sirkus RBK. Ikke at vi ønsker det, selvfølgelig.

I tillegg til at damene våre slo vif 2-1 har flere av spillerne våre sanket poeng på diverse landslag. Og så har vi fått noen artikler som påpeker at det ikke nødvendigvis er negativt at andre- og juniorlagene våre ligger sist i absolutt alt de foretar seg. Er dette bare et defensivt utspill fra akademiledelsen for å utsette kritikk, eller er det noe i det?

Østlands-Eirik er ikke med i denne episode, så vi fikk med en høyst relevant gjest. Jonas Aune Sundet har bl.a. vært spillerutvikler og keepertrener hos Sandefjord, men hans trønderske røtter gjør at han følger godt med på RBK og har meninger om det som skjer både i A-laget og i Salmarakademiet. Det ble en lang diskusjon med Jonas om tingenes tilstand, og selv om vi ikke fikk løst alle verdensproblemer fikk vi ihvertfall belyst noen av problemene i klubben - og det er ikke alle som har godt av å bli feid under teppet.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! I September skal de fire Rosenborg-supporterpoddene løpe om kapp ifm. Trondheim Maraton, og vinneren får æren av å donere de innsamlede midlene til TT05. Gi så det svir!