Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Oct 13, 2021

Landslagspausen går mot slutten, og Rosenborg er straks i gang med den siste tredjedelen av Elite/Serien 2021 (vi regner selvfølgelig ikke med KBK-kampen). 

Vi analyserer bruken av spillere i de forskjellige rollene så langt i sesongen og forsøker å gi karakterer på hvor sterke vi er i innspurten. Svarene vil sjokkere deg! Neida.

Vi skravler også litt om damene som knuste Arna-Bjørnar 7-1, men presterte å legge hengekampen mot lsk (Seier 2-1, yay!) til en onsdag kl. 15. Supporterkoordinator har meninger om dette!

Trønder-Rune kunne ikke være med i dag, så vi får inn kvalifisert vikar i form av Didrik Nohre Lønvik. I tillegg til sin egen RBK XI hjelper han oss også med å finne ut av "Peneste Mål XI", et forslag han selv kom med til podcasten for en stund siden.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! Gi så det svir!