Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Oct 28, 2021

Endelig en SÅNN seier igjen! 4-1 over Sandefjord på Lerkendal hadde mye av det som gjør at vi elsker å følge med. Ihvertfall i 20 minutter. Mye av det ellers var jo ikke helt på topp.

Vi prater også litt om styrets forsøk på å ikke gjennomføre hele årsmøtevedtaket om boikott av fotball-VM i Qatar, workshop for sammenslåing av kvinne- og herreklubbene og litt annet.

Og så debuterer vi med en ny spalte denne uken - Troillprats Eventyrstund. Dette var en testgjennomføring, så den var litt røff i kantene, men vi håper den kan falle i smak. 

Førstkommende tirsdag har vi avtalt å ha sjef for Salmar-akademiet - Roar Vikvang - som gjest, så bli gjerne med live fra kl. 20:00 på våre streaming-kanaler for å komme med spørsmål og innspill underveis.

Førstkommende søndag er det også Halloween, og vi publiserer da vår spesialepisode for den høytiden. En teit gimmick for moro skyld. Er du glad i elendig skuespill og lavnivå skrekkhistorier, lytt gjerne til den.

OBS: Episoden ble spilt inn før kampen mot Haugesund, men på grunn av kampen mot Haugesund ble den først publisert etter kampen mot Haugesund.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! Gi så det svir!