Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Nov 4, 2021

RBK2 og juniorlagene har hatt et vanskelig år. Nedrykk fra 2. divisjon, smell i Youth League og masse annet. Kritikken har haglet, inkludert fra oss selv, og i denne episoden får vi besøk av sjefen sjøl i Salmar-akademiet, Roar Vikvang. 

Vi snakker om avgjørelsene som er tatt som dropping av overårige spillere, størrelsen på stallen, spillere fra utenfor Trøndelag og gjerne impulser fra andre steder også. Roar svarer på det vi tok oss tid til å spørre om og vi håper dette kan være interessant for de som har lurt litt på hva all oppstandelsen handler om, eller også de som mener det som foregår i akademiet er for dårlig.

I tillegg snakker vi om de to kampene siden sist - uavgjort borte mot Haugesund og tap hjemme mot lsk. Så det er jo muntert.

En supporterkoordinator i minus på grunn av virus var vi, men klokka passerte lett to timer før vi ga oss. Sånn blir det med interessante gjester og ingen tidsnazi!

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! Gi så det svir!