Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 1, 2022

Hvis noen hadde fortalt deg i pausen av kampen mot Haugesund at vi kommer til å glise om noen få dager hadde du neppe trodd dem.

Men vi klarte å få et poeng etter å ha ligger under 1-3 mot et bunnlag på Lerkendal, og så tok vi en aldri så liten landslagspause ved å kveste selveste vålerengen med 0-4 i hovedstaden.

Men VAR kampen så bra? Var vi litt heldige? Var resultatet litt flatterende?

Og bør Kai Erik Steen noensinne få dømme RBK igjen?

Vi lurer og snakker og mener, denne gangen med uvanlig positivtet blandet med akutt Eirik-mangel - så Øivind og Jørn stiller opp som vikarer igjen!

Vi fortsetter å podde selv om ikke a-laget spiller seriekamper på en stund - tirsdager på YouTube, Facebook og Twitch og selvfølgelig i din podcatcher kort tid etter!

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.