Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 8, 2022

Rosenborg A herrer har seriepause fordi landslaget virrer rundt i Nations League. Damer og juniorer holder likevel på, så vi kjører en episode helt uten manus eller plan. Det blir snakket om forsøket på å tilrive seg billettrekorden for Toppserien mot Brann førstkommende søndag, hvordan damene skal kunne gro en tilhengerskare organisk i Trondheim og omegn, og så får vi nyheten om at Salmar krever jente-akademi mens vi er i gang. Og kanskje litt annet, men neppe særlig mye.

Vi forsøker å ikke ta ferie og kjører på med livestream hver tirsdag kl. 20 - så bli gjerne med og kom med innspill til podcasten når den skjer! 

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.