Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 13, 2022

Rosenborg har slått Jerv 3-2 - som forventet, men likevel ikke helt oppskriftsmessig. Og hva kan man si om en amerikansk superhelt som scorer hattrick?

Vi snakker også om spillere inn og ut - episoden ble spilt inn dagen før Kristall Máni Ingason ble presentert, men vi var jo ganske sikre på at han kom.

Denne episoden ble preget av at et powersupply selvdestruerte på spektakulært vis under forberedelsene til opptak. Plan B virket ikke og ville ta for lang tid å fikse, plan C ville ikke, så dette ble bare satt sammen på rein vilje og trass. Dessverre betyr dette dårlig lydkvalitet og hakking på episodens eneste Rune.

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.