Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 3, 2022

For første gang i år har RBK vunnet to seriekamper på rad, etter at vi snudde 1-0 borte mot Odd til 2-3 og 3 etterlengtede poeng! 

Vi ser på kampen og prestasjonene, hva som lå bak nok et tilfelle av to radikalt forskjellige omganger, og ser på statistikk som kan belyse hvorfor vi sliter mer mot enkelte typer lag enn andre. 

Så ser vi på spillerne som har kommet inn nå som overgangsvinduet har åpnet, synser litt om stallen fremover, og ser på hva vi kan forvente i hjemmekampen mot HamKam førstkommende lørdag. Og vi ønsker selvfølgelig damene velkommen tilbake etter EM-pausen!

Leser du dette og har evner når det gjelder grafisk design er du ønsket på Discord-serveren vår. Det er ikke snakk om mengder av ubetalt arbeid, bare å komme med innspill til noen prosjekter til felles glede fremover. :)

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.