Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 10, 2022

Rosenborg har vunnet tre på rad, og Casper Tengstedt har introdusert seg med et smell! Da frister det jo veldig å være positiv, men så kan man kanskje ikke overse de siste 20 minuttene heller - for målet må jo være å gjøre noe med det som kan bli bedre, ikke bare marinere seg i det som er bra?

Neida, vi er bare negative for å være giftige, vi. :)

Med en Eirik på sydenferie og en Rune som har "tatt en Vecchia" får vi denne gang besøk av Kjernen-styremedlem Daniel Aaker til å se på tingenes tilstand. I tillegg får vi underveis i episoden besøk av ingen ringere enn Cecilie Gotaas Johnsen - Rosenborgs relativt ferske styreleder, som snakker litt om hvordan styret i praksis nå begynner arbeidet med å definere hva et felles RBK skal være og hvordan de skal gjøre ting fremover.

Vi takker Daniel som kunne stille opp på kort varsel, og selvfølgelig Cecilie som svarte villig på våre nerdete spørsmål om røde tråder og andre kampsaker. :)

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.