Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 24, 2022

Fem seire på rad er et faktum etter en sliteseier mot AaFK på Lerkendal - og for en måte seiren kom på! Det er nesten så man er redd for å glede seg for mye til fortsettelsen av eventyret om Casper Tengstedt i RBK!

Denne gangen har vi med oss en gjest i studio, ingen ringere enn forfatter, skuespiller, tidligere medioker (hans ord) fotballspiller og ikke minst - avgått styremedlem i Rosenborg Ballklub, Mike Stilson!

Mike tok tydeligvis det å være med i Troillprat på alvor og pratet villig vekk om alt vi kastet hans vei, og selv når han selv ba om nåde for å få legge seg klarte han ikke å slutte å snakke. Vi storkoste oss med alt fra innsikt i den turbulente styrehøsten i fjor til noe så kontroversielt som positive ord om Christian Gauseth (og noen diplomatiske ord om Vegard Hansen). Nært opptil tre timer bablet vi før Mike klarte å rive seg løs! Vi håper denne samtalen er like interessant for dere å lytte til som den var for oss å delta i!

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.