Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 31, 2022

Seiersrekka på fem kamper tok slutt i Tromsø søndag - der vi i tidligere kamper kanskje har vært heldige som har fått med oss tre poeng, gikk det andre veien denne gangen. Vi havnet under, vi snudde det, TIL snudde det igjen - og RBK sto igjen med 0 poeng til slutt. Det finnes selvfølgelig ikke situasjoner hvor det føles godt.

Vi snakker oss gjennom mål og spill og ballespark og ser så vidt litt frem mot Viking-kampen, får vi bruker resten av kvelden på å gå gjennom bare noe av galskapen i lørdagens to Dagbladet-artikler om Tore Strømøy i årets første Eventyrstund. Lang og ustrukturert ble den på grunn av innholdet, men det var kos å få nyte litt av alt det snodige som skrives om RBK rundt omkring igjen.

Denne episoden var vi uten supporterkoordinator og tidsnazi Eirik, men vi kom oss gjennom på et vis. Alle tre i studio var lykkelig uvitende om at denne episoden legges ut på dagen 8 år etter at Troillprat publiserte sin første episode. Hurra!

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.