Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 12, 2017

Noen timer før RBK satte igang andre halvdel av Elite/Serien 2017 ved å myrde Sandefjord på Lerkendal, satte Daniel, Eirik og Rune seg ned i Dockland Studios på Dora i Trondheim for å skravle om det som har skjedd så langt i sesongen. Dette markerer altså vår første episode der vi alle befinner oss på samme sted når vi spiller inn.

Det blir prat om det kommende overgangsvinduet (vi spilte inn før Jonathan Levi ble presentert, og før budet på Jørgen Skjelvik fra Apoel ble avslått), om spillere som har og ikke har prestert, og om den nært forestående kampanjen for å komme oss inn i gruppespill i Europa. Vi snakker også litt om utspillet til Ivar Koteng for å bruke mer penger på kompetanse i barneidretten, og runder av med en oppsummering av hvilke borteturer i Elite/Serien som er verdt å få med seg. Det avsløres også et sjokkerende hull i østlending Runes banehopper-merittliste.

Rune fikk også lov til å leke presse igjen på Lerkendal etter Sandefjord-kampen og rakk dermed noen veldig få ord med Vegar Eggen Hedenstad, Stig Inge Bjørnebye og Kåre Ingebrigtsen.

Spilt inn i studio og redigert på ferie-laptop - for å hjelpe oss med å nærme oss proff-kvalitet på det vi driver med tar vi fortsatt imot donasjoner på http://spleis.no/9182 med stor takk! Kampanjen går ut August og alle penger mottatt går selvfølgelig uavkortet til utstyr for forbedring av podcasten.