Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 22, 2020

Noen timer før innspilling kommer TV2 med nyheten om at Åge Hareide ikke blir RBK-trener - at han ikke engang har snakket om en trenerjobb med klubben. Kort tid etter legger klubben ut en artikkel om at de HAR hatt en muntlig avtale med Hareide om å ta over, men at den nå er lagt på is pga. helsa. 

RBK. Alltid sirkus.

Med oss i tillegg til de faste har vi i denne episoden Kai Bardal, fotballtrener og skribent for VG, samt tidligere børssetter i Adressa. Kai kommer med sitt til tider nådeløst ærlige perspektiv på jobben som gjøres i klubben og veien fremover.

Når Kai etterhvert måtte videre pga en deadline, ble vi fire faste igjen for å hamre løs på det som skjer. For blir arven i klubben vår nå virkelig forvaltet på en ordentlig måte, eller er dette en siste krampetrekning før en varig tilværelse som middelmådighet? Sinte folk på Internet vil vite!

Litt variabel lydkvalitet/volum på denne monster-episoden (3 timer og 16 minutter!) takket være systemet vi bruker for livestreaming, men problemet er allerede identifisert og vil ikke være noe tema neste episode.

Hvis du har lyst til å delta litt løst og fast på RBK-diskusjon har det i det siste blitt litt mer liv på vår Discord-server, så bli gjerne med der.

Innspillingen av denne episoden ble streamet live til YouTube.