Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 8, 2015

Starten på årets Rosenborg-sesong har vært eksplosiv - vi er ubeseiret og har bøttet inn mål. Det ser på alle mulige måter ut til å være en ny vår. Dette må vi selvfølgelig skravle om.

Denne gangen har Rune med seg Håkon Sivertsen, kjent som STRANDerGUD på RBKweb, og nestleder i Kjernen Christer Nesset med forumnick NC. Kamper, spillere og sportslig ledelse i RBK blir diskutert og analysert. For første gang i Troillprat har vi også snakket med en representant for klubben, i form av ca. en times prat med kommunikasjonsmedarbeider Jørgen Stenseth som svarer villig og åpent på spørsmål flere supportere har lurt på.

Episoden ble spilt inn 28/4 og fant dermed sted før seriekampen mot Start, og før skredet av spillere som signerte ny kontrakt. 

Merk at det til tider ble brukt språk i denne episoden som ikke egner seg for barn og andre som er sensitive for denslags.

Vi har stadig mottatt tilbakemeldinger på at podcast-episodene ikke "føles" lange nok. Denne gangen stoppet vi ikke før det hadde gått over 3 timer og vi blødde i kjeften. Skal det bli noe særlig lenger krever det munntransplantasjon!

Dagens deltagere kan følges på Twitter:

Christer Nesset

Håkon Sivertsen

Jørgen Stenseth

Rune Jacobsen

Som alltid er det bare å kontakte oss med tilbakemeldinger eller hvis du har et ønske om å si din mening i en fremtidig episode.