Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Oct 14, 2020

Det er landslagspause, som betyr null RBK-fotball siden sist. Dette er jo selvfølgelig helt forferdelig, men vi forsøker å få noe ut av det, og lanserer TP-aksjonen!

Årets TV-innsamling går til inntekt for WWF som jobber mot plast i havet. Som RBK-supportere er jo plastikk og havet ensbetydende med smurfene, som vi ikke liker, så her er det naturlig å kaste seg på!

Vi setter like godt en Rune (yeah, right, det er sikkert han skalla feite!) på sykkelen opp alpene en tur (virtuell) og forsøker å sanke 2 kroner per høydemeter han sykler. Løypa er på rett under 1500 høydemeter så ambisjonen blir rett under 3000-lappen. 

Det ble donert en del under innspilling av episoden fra de som fulgte livestream, og det er selvfølgelig mulig å bidra frem til tv-aksjonen avsluttes for i år. Bare fortell oss at du som lytter har donert til tv-aksjonen på RBKweb, Discord, twitter, Facebook eller andre steder du skulle ha tilgang på oss, så teller vi det. 

Ellers snakker vi litt om de to første landskampene, det nye regimet i Salmar-akademiet, økonomi, Bjerkeset og annet. For å holde oss til temaet for sendingen tar vi så ut en Plastikk XI - et slagkraftig lag med spillere som har gått videre fra RBK til plastikklubber. 

Heldigvis er det snart RBK-ball igjen, så neste uke sliter vi nok med å holde sendeplanen igjen!

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.