Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Dec 16, 2020

Endelig var det slutt på tapsrekka!

Med to kamper siden siste episode, der begge endte med seier, er humøret vesentlig bedre enn det har vært på en stund hos R2-E2 som snakker seg gjennom. Etter at trepoengeren satt langt inne mot Mjøndalen, var det deilig med en lett og fortjent seier mot smurfeprinsene.

Det blir også litt løst og fast om sesongavslutningen, prislappen på 10 millioner vi visstnok betaler for Markus Henriksen i året (vel og merke i syrelandet til Morten P) og statistikkens dom over hvilke stopperpar i RBK 2020 som gjør det best.

Det er kun én kamp igjen av sesongen, og også én episode igjen av Troillprat for i år. Tirsdag 22/12 (bitte lille julaften) spiller RBK i Sandefjord kl. 18 - vi går live på YouTube litt før start og ser gjerne kampen sammen med dere. Når kampen så er slutt spiller vi inn årets siste episode av Troillprat - beregnet oppstart ca. 20:00. Dette tar så ca. to timer, og når DET er ferdig - da er sesongen for alvor over. Da hopper vi over på Zoom der vi kjører eksperimentelt julebord for de som måtte være interessert. Dette blir IKKE streamet til YouTube. Alle RBK-supportere er velkommen til å bli med, men vi forbeholder oss retten til å sparke ut ev. bråkmakere og lignende. Det handler bare om litt god stemning og markering av overgang mellom seriespill og jul. Bli med om du har mulighet!

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.