Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 21, 2021

Vi badet Viking 5-0 på Lerkendal, og så ranet vi med oss et poeng fra Bodø. Dette summerer vi opp på altfor kort tid (relativt til Troillprat-standard) før vi ser Brann-kampen live sammen.

I totalt tre timer ble det en følelsesmessig berg- og dalbane når Rosenborg og Brann bytter på å lede og vi får den sedvanlige paraden med merkelige dommeravgjørelser. Men det varmer jo et supporterhjerte at en skrekktakling som potensielt kunne avsluttet karrieren til Carlo Holse får gå unevnt i media. Søppel-Forren, søppel-folk.

Med full uttelling hjemme forsøker vi å forberede oss mentalt på kampen mot smurfene førstkommende mandag. Og så kommer vi tilbake med episode 100 kort tid etterpå for å snakke om følelsene våre.

OBS: Delen av podcasten som ble spilt inn under kamp er helt uredigert og inneholder spor av følelsesutbrudd. Ta med dette i vurderingen hvis du lytter på høyttaler et sted hvor andre er tilstede.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn onsdager (inntil videre). Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.