Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 7, 2017

Nils Skutle var i Rosenborg i nesten 19 år - først som styreleder, så som daglig
leder. Han har vært med på oppturene der vi ble gode, rike og dominerende, og han har vært med på ihvertfall starten på nedturen etter storhetstiden. En kunnskapsrik
og interessant personlighet som definitivt har en fortjent plass på den administrative siden av RBK-historien.

Mandag 5. juni satte Nils seg ned med Daniel, Eirik og Rune for å snakke, svare og fortelle rundt sin tid i norsk fotballs lokomotiv. Han har en unik førstehånds erfaring med det å være med på å gjenskape suksess, år etter år, og i denne episoden deler han ufiltrert og usensurert med oss som lurer på ting. Vi våger påstanden om at dette er noe du som Rosenborg-supporter må få med deg!

Som du vil høre er det litt støy innimellom i denne episoden. Vi ønsker å bli bedre på alt, inkludert lydkvalitet. For å kunne gjennomføre dette har vi satt opp et aldri så lite "spleiselag". Har du anledning til å donere en liten sum vil det hjelpe oss betydelig - og vi setter stor pris på din støtte! Gå inn på spleis.no/9182 for å hjelpe Troillprat med å produsere enda bedre supporter-snakk!

Husk å abonnere på Troillprat i din podcast-app - på denne måten får vi større synlighet og når ut til enda flere RBK-supportere!