Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Nov 26, 2022

Sesongen 2022 er historie, og fokuset i denne episoden er mer på å oppsummere året som har gått enn enkeltkamper. Hvordan har det egentlig vært, sånn alt i alt? Hvilke spillere leverte? Og hvilket mål var det fineste?

Trønder-Rune rakk ikke vekk fra julebord i tide til å bli med på episoden, så da fikk vi...


Nov 16, 2022

Rosenborg-sesongen 2022 avsluttet med et klynk når hjemmestatistikken vår mistet glansen hjemme mot Sarspborg 08. 2-3-tap, bronse og spørsmålene foran 2023 bare står i kø.

Vi prater om kampen og litt av hvert annet, men sparer hovedoppsummeringen av sesongen til vår siste episode for året, som vi spiller inn...


Nov 9, 2022

Rosenborg har spilt sin første og siste seriekamp på Levermyr - ihvertfall på lang tid. Og det gikk jo greit. 2-4 vant vi, sikret europall, og sendte Grimstadingene ned i OBOS. Alt vel da vel?

I tillegg til kampen snakker vi om tirsdagens store snakkis, at Tore Bjørseth Berdal nå er ansatt som daglig leder. Flaks...


Nov 3, 2022

Et dramaturgisk mesterverk ble gjennomført når Bodø/Glimt gjestet Lerkendal søndag. Vi lå under to ganger, men til slutt ble alle poengene igjen i Trondheim takket være mål fra våre Deilige Danske Drenge!

Var kampen SÅ bra? Er ikke det egentlig helt uvesentlig når resultatet blir som det blir? Og hvor...


Oct 29, 2022

En liten fot i bakken for å oppsummere det som skjer - Geir Hansen drar, Svein Maalen kommer tilbake, Ole Sæters katastrofevalg av agent, og så ser vi frem til den nå utsolgte kampen mot Bodø/Glimt.

Episoden ble spilt inn tirsdag som vanlig, men pga. produsent på reisefot tok det litt tid å få den ut i...