Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Mar 30, 2022

Generalprøven mot Raufoss er unnagjort, og den var... raua? Nå venter Glimt i Bodø, og det er vanskelig å si noe om akkurat hvor RBK står. Men vi forsøker da likevel.

Vi snakker også om medlemsmøtet om fusjonsmøtet i forrige uke, de nye draktene, damenes andre seier for sesongen og litt av hvert annet. Og så...


Mar 23, 2022

Det nærmer seg seriestart for RBK, og kampen mot TIL ga flere spørsmål enn svar når det gjelder hvordan vi ser ut på plast i Bodø når det fløytes i gang. Hva er det som ikke funker? Hva må til for å få det til? Klarer vi å heve bunnivået vårt?

Damene fikk en pangstart på Toppserien med 6-0 over...


Mar 16, 2022

Rosenborg har spilt treningskamper, spillere har kommet og gått - og vi har fått bekreftet at både medlemsmøtet som omhandler fusjon med RBK Kvinner og årsmøtet blir hybridmøter hvor man kan delta - og stemme - digitalt!

Med under tre uker til seriestart ser vi på tingenes tilstand, med fokus på hva som...


Mar 2, 2022

Det nærmer seg seriestart - under en måned igjen! Treningskamper spilles, spillere kommer til, laget begynner å ta form.

Denne gangen får vi storfint besøk fra skatepunk-bandet Anti-Lam Front, som stiller med Erlend Lånke Solbu og broren til Erlend Lånke Solbu og prater om sitt forhold til Rosenborg. Vi snakker...