Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 31, 2022

Seiersrekka på fem kamper tok slutt i Tromsø søndag - der vi i tidligere kamper kanskje har vært heldige som har fått med oss tre poeng, gikk det andre veien denne gangen. Vi havnet under, vi snudde det, TIL snudde det igjen - og RBK sto igjen med 0 poeng til slutt. Det finnes selvfølgelig ikke situasjoner hvor...


Aug 24, 2022

Fem seire på rad er et faktum etter en sliteseier mot AaFK på Lerkendal - og for en måte seiren kom på! Det er nesten så man er redd for å glede seg for mye til fortsettelsen av eventyret om Casper Tengstedt i RBK!

Denne gangen har vi med oss en gjest i studio, ingen ringere enn forfatter, skuespiller, tidligere...


Aug 17, 2022

Rosenborg har vunnet fire på rad etter en til slutt ganske overbevisende seier i Sandefjord. Casper Tengstedt har tatt RBK-drakta med storm, Ole Sæter fortsetter poengsankingen, Carlo slår krempasninger i blinde og Bryan Fiabema fikk ENDELIG hull på byllen!

Men betyr dette at vi er der vi skal være? Er seier over...


Aug 10, 2022

Rosenborg har vunnet tre på rad, og Casper Tengstedt har introdusert seg med et smell! Da frister det jo veldig å være positiv, men så kan man kanskje ikke overse de siste 20 minuttene heller - for målet må jo være å gjøre noe med det som kan bli bedre, ikke bare marinere seg i det som er bra?

Neida, vi er...


Aug 3, 2022

For første gang i år har RBK vunnet to seriekamper på rad, etter at vi snudde 1-0 borte mot Odd til 2-3 og 3 etterlengtede poeng! 

Vi ser på kampen og prestasjonene, hva som lå bak nok et tilfelle av to radikalt forskjellige omganger, og ser på statistikk som kan belyse hvorfor vi sliter mer mot enkelte typer lag...