Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Dec 1, 2021

Vi har ikke vunnet på en evighet, men vi tapte i det minste ikke mot serieleder Glimt. En kamp som manglet det meste men på sett og vis likevel ga et slags håp. Et håp om at en dag, når våre oldebarn henger på Lerkendal, kan Rosenborg få straffe igjen.

Vi er innom litt av hvert ellers også - mulig ny damekeeper, Eddies takling av det mange håper er neste trener, og så blir det eventyrstund, denne gang med sjanger-favoritten fra Dagbladet, Esten O. Sæther. 

Helt på slutten av episoden kommer Eirik T med en oppfordring om å støtte Barnekreftforeningen sitt tiltak FotballtrøyeFredag. Dette går definitivt til en god sak, og en anledning til å møte opp på jobb i Rosenborg-drakt må man bare kaste seg over. For å donere til saken, Vipps til nummer 705404. 

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.

Vi oppfordrer alle til å støtte Spleis-aksjonen for Tifo-oppheng på Øvre Øst! Gi så det svir!