Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 11, 2022

I Drammen fikk Rosenborg smake på ydmykelsen med tap 3-0 for et Godset-lag som frem til nå stort sett har sett fortapt ut. 

Vi har ikke kontroll defensivt, vi har ikke noe å komme med offensivt, og det skyldes på at oppvarmingen var dårlig. Nesten ingen av disse elementene kjennetegner et velfungerende lag. 

Når man i tillegg nok en gang taper stort med andrelaget og det stort sett er damene som slipper å gå med papirpose over hodet blir det podcast deretter. Ikke forvent sprudlende positivitet i denne. Vi er akkurat så skuffet over hva RBK har blitt til som man kunne forvente.

I tillegg til skandalen av en fotballkamp snakker vi litt om supportere, den nye rollen til Roar Vikvang, og ser frem mot 16. mai-kampen mot Sandefjord. Er virkelig alt vel om vi klarer å krige oss til en litt kjip seier her?

Vi tar oss fri på 17. mai, spiser for mye pølser og is og forsøker å skrape sammen litt positivitet igjen til neste gang!

Takk til Jørn som steppet inn på kort varsel for Eirik som hadde oppgradert forkjølelsen sin til denne episoden.

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.