Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Nov 9, 2022

Rosenborg har spilt sin første og siste seriekamp på Levermyr - ihvertfall på lang tid. Og det gikk jo greit. 2-4 vant vi, sikret europall, og sendte Grimstadingene ned i OBOS. Alt vel da vel?

I tillegg til kampen snakker vi om tirsdagens store snakkis, at Tore Bjørseth Berdal nå er ansatt som daglig leder. Flaks at den beste kandidaten som var mulig å få tak i allerede var i klubben, nok en gang? Eller skal vi være glade for at det som virker som en kompetent og trivelig fyr tar uriasposten? 

En kamp igjen av årets sesong, og vi begynner å glede oss til julebord og sesongavslutning. Vi finner ut når vi kjører siste ordinære episode da den krasjer litt med medlemsmøte førstkommende tirsdag, og så forsøker vi å få til en sesongoppsummering i slutten av november... ish. Det er jo ikke noe annen relevant fotball å se da uansett.

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.