Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Nov 26, 2022

Sesongen 2022 er historie, og fokuset i denne episoden er mer på å oppsummere året som har gått enn enkeltkamper. Hvordan har det egentlig vært, sånn alt i alt? Hvilke spillere leverte? Og hvilket mål var det fineste?

Trønder-Rune rakk ikke vekk fra julebord i tide til å bli med på episoden, så da fikk vi hjelp av en som burde være kvalifisert til å mene litt om RBK - den tidligere stopperkjempen og nåværende styremedlemmet i klubben Tore Reginiussen! Tore snakker villig ivei om hvordan ting oppleves på gresset og hvordan det nå er å følge klubben fra tribunen istedenfor. Det var et par tilfeller hvor vi dessverre fikk litt lav lyd fra Tore, men det går å forstå ut fra kontekst. 

Og så ble vi hevnhacket et par ganger i løpet av livesendingen. Hvis du ikke helt klarer å forstå hva som skjer er det nok lettere å se den delen i opptak på YouTube.

Med dette takker vi alle våre lyttere for innspill, tilbakemeldinger og alt som har skjedd i løpet av 2022. Vi ønsker dere en god julehøytid, et godt nytt år, og så høres vi igjen en gang på nyåret når Anders Øien begynner å få grønnfarge på gresset og det begynner å krible etter RBK-fotball. God dvale!

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2022 (jada, vi vet den er over, men gidder ikke gjøre så mye med denne standardteksten) kan du melde deg på her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumetTwitterFacebook og vår Discord-server.