Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 5, 2018

Etter forrige episode har RBK opplevd både opp- og nedturer. Vi har fått til noe som ligner på litt offensivt spill igjen, før vi gikk på en smell mot seriemester Brann og såvidt klarte å karre oss videre i NM etter straffekonk mot Odd.

En lytter var såpass uenig i mye av det som ble sagt i forrige episode at han ble en selvskreven gjest i denne - Rotsekk-general Ole Christian Gullvåg er tilbake i Troillprat og snakker om tingenes tilstand fra sitt perspektiv.

Ole Christian tar også jobben som gjeste-Viggo for å gi oss et dilemma å ta stilling til, Rune går seg som vanlig bort i sine egne formuleringer som brått og uventet tar form som spørsmål, nykronet supporterkoordinator Eirik har sine utfordringer mens Daniel har kjøpt billig brus fra Tyskland.

Mye av diskusjonen blir drevet av spørsmål fra våre engasjerte og sexy lyttere - vi fikk plass til de fleste men klarte faktisk nesten å holde episoden nede på en fornuftig spilletid. Så tilbring gjerne en drøy time og et kvarter med oss mens det ikke skjer noe annet interessant i verden allikevel!

Befinner du deg i nærheten av Oslo den 13. juni kjøper du billetter til Rotsekk her. Husk å kjøpe billett til de som ikke helt forstår ditt RBK-engasjement også - de kommer til å takke deg!