Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 4, 2019

Troillprat runder 50 episoder og feirer det med storfint besøk!

Det har vært et turbulent år for Rosenborg, og en av de mest sentrale personene oppi det hele er styreleder Ivar Koteng. Når nysgjerrige supportere får tilgang på en slik person blir det selvfølgelig å ta frem de tre-fire tusen spørsmålene vi lurer mest på og sortere etter prioritet - og Ivar svarer på det aller meste!

Hør mer om følelsene rundt sparkingen av Kåre, Ivars oppfatning av "konflikten" med FK Haugesund, klubbens fokusområder for suksess fremover og tilnærmingen til utvikling basert på trønderske talenter. Ivar forteller også om hvordan Eirik Horneland i utgangspunktet ikke ville være hovedtrener, men sto høyt på den norske kandidatlista til jobben. Og hvor trygt står egentlig prosjekt Horneland i RBK?

Ivar kommer også med en klar oppfordring til de som er misfornøyd med ham eller styret, og blir med på både quiz og dilemma!

Vi i Troillprat setter meget stor pris på at styrelederen i en så stor klubb (i norsk skala) tar seg tid til å diskutere ting som supporterne lurer på - og synes dette var en god opplevelse av den flotte åpenhetskulturen som klubben har som kjerneverdi.