Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Sep 1, 2016

Etter at siste episode kom ut rett etter at vi spilte hjemme mot smurfene har det skjedd masse i Rosenborg sin verden. Vi er mer suverene enn noensinne i en pinlig svak liga, vi fikk oss et par solide oppvåkninger når vi røyk ut av Europa, og hensyn til økonomien gikk foran de store investeringene i overgangsvinduet.

Man kunne trengt terapi av mindre, og da er det godt å ha andre supportere å prate ut med om alt som skjer. I denne episoden snakker Rune med Geir Inge Fiske og Håvard Lindheim som forsøker å finne svar på alle spørsmålene som oppstår når fortvilelsen tar overhånd og folk roper på blod, hoder og nye spillere.

Et nytt stikk vi tester ut er "Linker", der hver av deltagerne deler 1-3 nyttige websider og annet på nett som andre RBK-supportere kan ha glede av. 

Geir Inges linker:

Håvards linker:

Runes linker:

Episoden varer rett i overkant av 1 time og 20 minutter da det rett og slett var veldig mye å snakke om denne gangen. Burde være nok for å dysse megafonmenn i søvn 3-4 ganger.

Abbonér gjerne på podcasten i din foretrukne app, fortell andre om at vi eksisterer, og vurdér gjerne å bli med i en episode - det er så lett!

Noe pakketap på lyden fra haavarl av og til ble det, men for det aller meste er det greit å få med sammenhengen.

Stor takk til RBKweb-forum Attayboy som bidro med masse verdifull statistikk som var med på å forme og informere store deler av diskusjonen!