Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat


Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Troillprat kastet ut av YouTube

Aug 10, 2021

En del av våre trofaste lyttere følger oss live på YouTube når vi spiller inn episodene av podcasten hver tirsdag kl. 20:00. 

Plutselig - og helt uventet - har vi fått en melding av YouTube om at kanalen stenges på grunn av gjentatte forsøk på svindel og spam. Les - vi skal ha forsøkt å bruke kanalen til svindel. Dette er jo selvfølgelig helt latterlig, men når en bitteliten norsk soveroms-produsert podcast spør hva som skjer, så er det ikke sånn at teknologi-giganten Google snur seg rundt så fort for å ordne opp.

Vi har ikke fått noen forklaring på hva de mener vi har gjort, eller noen sjanse til å rette det opp, vi har kun fått vite at sånn er det, dra til helvete og dø. Det har vi selvfølgelig ingen intensjoner om å gjøre, men det kan ta litt tid å rette opp i dette - om det i det hele tatt lar seg gjøre.

Vi har allerede sett på muligheter for å strømme til flere plattformer, og er heldigvis i stand til å lande på bena selv om Google gjør sitt beste for å ødelegge for oss. For kveldens livestream - som starter med at vi ser bortekampen mot Domzale sammen, før vi spiller inn pod - vil vi strømme til minst to alternative tjenester (det er mulig vi setter opp flere før den tid - isåfall oppdateres innlegget):

1. Vår Facebook-side

2. Twitch.tv

Vi forsøker å være online fra ca. kl. 19:45 i kveld - kampen begynner kl. 20:00. Vi vil kjøre med synkronisert kamp-klokke på strømmen under kamp så det blir mulig å se den sammen med oss "live".

Mer om situasjonen med YouTube etterhvert som de forhåpentligvis forteller oss hva de er grinete for.